Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές στα χιόνια για BMW i8

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές στα χιόνια για BMW i8

ΝΕΑ

Δοκιμές στα χιόνια για BMW i8

ΝΕΑ

O φωτογραφικός φακός έπιασε στα πράσα τη BMW i8 να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης! Αυτές αφορούσαν σε δύσκολο τερέν, σε χιονισμένους δρόμους και φυσικά το μοντέλο που η Βαυαρική μάρκα αναμένεται να αποκαλύψει σε τελική μορφή το 2013, είναι αρκετά καμουφλαρισμένο.Πέραν της οροφής, μία αντιπαραβολή με την i8 Spyder δεν εντοπίζει αξιοσημείωτες αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Το σπορ plug-in hybrid μοντέλο της γερμανικής μάρκας (που σαν πρωτότυπο είχε κάνει ντεμπούτο το 2011 στην έκθεση της Φρνακφούρτης) θα χρησιμοποιεί τον ίδιο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητα 1.5 lt που εφοδιάζει και τη Spyder έκδοση και θα δίνει ισχύ στον πίσω άξονα, συνεπικουρούμενο από έναν ηλεκτροκινητήρα που θα μεταδίδει ισχύ στους εμπρός τροχούς.

H συνολική ιπποδύναμη εκτιμάται να είναι ψηλότερα απ’ ότι στη πρωτότυπη μορφή του. Συγκεκριμένα στα 398 PS (172 από τον ηλεκτροκινητήρα και 226 από τον βενζινοκινητήρα). Η συνδυασμένες τους προσπάθειες, θα οδηγούν σε επιτάχυνση 0-100 σε 4.9 δευτερόλεπτα, την ώρα που η κατανάλωση σύμφωνα με τη BMW δεν θα ξεπερνά τα 7 lt /100 km.
[nggallery id=1243]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)