Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεπούλησε σε μια μέρα το Jeep Gladiator

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεπούλησε σε μια μέρα το Jeep Gladiator

ΝΕΑ

Ξεπούλησε σε μια μέρα το Jeep Gladiator

ΝΕΑ

Το Jeep Gladiator μπορεί να τα κάνει όλα σε ένα δελεαστικό πακέτο. Η εταιρία άνοιξε πρόσφατα τα έντυπα παραγγελίας του Gladiator Launch Edition και η ζήτηση ομολογουμένως ξεπέρασε την προσφορά.

Advertisement
Advertisement

 

Οι πελάτες εξάντλησαν και τα 4.190 κομμάτια σε λιγότερες από 24 ώρες. Το φορτηγό αξίας 55.000 ευρώ αποτελεί ουσιαστικά ένα Rubicon με ειδικούς τροχούς, μοναδική εσωτερική επένδυση και ένα επετειακό logo “One of 4,190” σφυρηλατημένο στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Αλλά η Jeep έχει δελεάσει μερικούς πιστούς με την ευκαιρία να κερδίσουν 89.000 ευρώ ως μέρος της προ-παραγγελίας που απαιτεί ο διαγωνισμός “Find Your Freedom”. Η Jeep ενθαρρύνει τον τελικό νικητή να πάρει αυτά τα χρήματα, να βγάλει δουλειές για ένα ολόκληρο έτος επενδύοντας όμως και στο νέο φορτηγό της.

Advertisement
Advertisement

“Έχει υπάρξει σημαντικό ενδιαφέρον για το νέο Jeep Gladiator από την πρώτη εμφάνισή του στα τέλη του περασμένου έτους”, δήλωσε ο Tim Kuniskis, επικεφαλής της Jeep – Βόρειας Αμερικής. “Αυτό έγινε πιο εμφανές από την απίστευτη ανταπόκριση των 4.190 ιδιοκτητών του Gladiator Launch Edition, οι οποίοι έτρεξαν να παραγγείλουν τα οχήματά τους”. Όσοι δεν είσαστε αρκετά γρήγοροι για να πάρετε στα χέρια σας ένα Gladiator Launch Edition, μην ανησυχείτε. Το Jeep Gladiator θα φτάσει στις αντιπροσωπείες το καλοκαίρι και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τόσα χρήματα προκειμένου να αποκτήσετε ένα. Το βασικό μοντέλο Sport ξεκινά από μόλις 30.000 ευρώ. Το επόμενο Sport S κοστίζει 32.720 ευρώ, το Overland 36.000 ευρώ, ενώ το κορυφαίο Rubicon στοιχίζει σχεδόν 39.000 ευρώ.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το Gladiator χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα Pentastar V6 3,6 λίτρων με τους 285 ίππους και τα 352 Νm ροπής, με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε αυτόματο οκτώ σχέσεων.