Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεχάστε τα… διόδια μέχρι τις 7 το απόγευμα!

Ελλάδα 6:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεχάστε τα… διόδια μέχρι τις 7 το απόγευμα!

ΝΕΑ

Ξεχάστε τα… διόδια μέχρι τις 7 το απόγευμα!

ΝΕΑ

Οι εταιρείες παραχώρησης Νέα Οδός και Κεντρική Οδός συμφώνησαν με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να μην πληρώνουν οι χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων θα περνούν έως και τις 19:00 οι ιδιοκτήτες οχημάτων από τους σταθμούς που διαχειρίζονται οι εταιρείες παραχώρησης Νέα Οδός και Κεντρική Οδός.

Ειδικότερα μετά από επικοινωνία που είχε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής με στελέχη των εταιρειών παραχώρησης που διαχειρίζονται αντιστοίχως τα τμήματα της Εθνικής Οδού Αθήνα – Σκάρφεια και Σκάρφεια – Ράχες αντίστοιχα συμφωνήθηκε να μην καταβάλλουν διόδια οι χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

Advertisement
Advertisement

Να υπενθυμίσουμε πως με απόφαση της Τροχαίας επιτράπηκε η κυκλοφορία στον εθνικό οδικό άξονα από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη η οποία είχε διακοπεί αμφίπλευρα από νωρίς το πρωί λόγω σφοδρών καιρικών φαινομένων και αναμένεται να κλείσει και πάλι από τις 19:00 για 12 ώρες. Η παραπάνω απόφαση δύναται να τροποποιηθεί, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλλουν ωστόσο οι αντιπαγετικές και αποχιονιστικές εργασίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Φωτογραφία: Eurokinisi

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζουν όλα στα διόδια…
Έκτακτα μέτρα στους αυτοκινητοδρόμους ενόψει της κακοκαιρίας
Ξέρετε να βάζετε αλυσίδες χιονιού;

Advertisement