VW Tiguan: Καλύτερα εξοπλισμένο και με σημαντικό όφελος
ΝΕΑ
Η Volkswagen ενισχύει περαιτέρω την εμπορική πρόταση του Tiguan στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τον εξοπλισμό του, χωρίς την ανάλογη αύξηση τιμής.
Στο επίκεντρο της νέας πρότασης που αφορά στο νέο Tiguan βρίσκονται οι εκδόσεις More και R-Line More, οι οποίες εξοπλίζονται ακόμα πιο πλούσια και προσφέρουν περισσότερα από όσα ζητά σήμερα ο οδηγός από ένα σύγχρονο SUV: προηγμένη τεχνολογία, μεγαλύτερη άνεση και αυξημένη αίσθηση ασφάλειας σε κάθε διαδρομή.
WHAT CAR
Οι εκδόσεις More και R-Line More διαθέτουν Travel Assist με Emergency Assist, Park Assist Plus με λειτουργία μνήμης, κάμερα 360 μοιρών και Head-Up Display, ενισχύοντας ουσιαστικά την καθημερινή εμπειρία οδήγησης.
Έτσι, το Tiguan λειτουργεί σαν ένας πραγματικός “συνοδηγός”, κάνοντας κάθε μετακίνηση πιο εύκολη, πιο ξεκούραστη και πιο ασφαλή. Παράλληλα, συστήματα όπως το Pre-Crash και το Keyless Access είναι διαθέσιμα ήδη από τη βασική έκδοση Life.
Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του Tiguan είναι η πληρότητα των διαθέσιμων επιλογών του. Με εκδόσεις Hybrid, Plug-In Hybrid και Diesel, ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από την καθημερινή οικογενειακή χρήση έως την εταιρική μετακίνηση και τα πολλά χιλιόμετρα.
Η νέα γκάμα ξεκινά πλέον από 33.990 ευρώ για την έκδοση Trend 1.5 eTSI με τους 130 ίππους, προσφέροντας σήμερα ακόμη μεγαλύτερη αξία στον πελάτη.
Παράλληλα, σε όλες τις εκδόσεις το αυτόματο κιβώτιο DSG περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, ενισχύοντας την άνεση και την ευχρηστία στην καθημερινή οδήγηση. Η γκάμα περιλαμβάνει 1.5 eTSI mild hybrid εκδόσεις και 2.0 TDI diesel επιλογές.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι Plug-In Hybrid εκδόσεις με ισχύ 204 και 272 ίππων, οι οποίες, πέρα από τον αποδοτικό και σύγχρονο χαρακτήρα τους, συνοδεύονται και από σημαντικό όφελος για τους εταιρικούς χρήστες, καθώς οι εκπομπές CO2 παραμένουν κάτω από 50 g/km και έτσι δεν προκύπτει φόρος χρήσης.
Η νέα γκάμα του Tiguan ξεκινά από 33.990 ευρώ με την έκδοση Trend 1.5 eTSI των 130 ίππων, ενώ η έκδοση More 1.5 eTSI των 150 ίππων διατίθεται από 38.990 ευρώ και η R-Line More 1.5 eTSI των επίσης 150 ίππων από 45.590 ευρώ.
Στη diesel γκάμα, η έκδοση 2.0 TDI με τους 150 ίππους στο επίπεδο εξοπλισμού Life ξεκινά από 43.990 ευρώ, ενώ οι Plug-In Hybrid εκδόσεις 1.5 eHybrid R-Line με 204 και 272 ίππους διατίθενται στα 48.780 ευρώ και 49.580 ευρώ αντίστοιχα (υπάρχει όφελος 3.000 ευρώ, έπειτα από προωθητική ενέργεια).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του νέου smart #2
Τουαλέτα στο κάθισμα του συνοδηγού; Το είδαμε και αυτό
Η Ford Mustang GTD Competition πήρε το ρεκόρ της Corvette ZR1X στο Nurburgring (+video)