Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Golf R με 400 άλογα από την ABT

Ελλάδα 23:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Golf R με 400 άλογα από την ABT

ΝΕΑ

VW Golf R με 400 άλογα από την ABT

ΝΕΑ

Η γνωστή γερμανική βελτιωτική ABT τονίζει ακόμη περισσότερο τον εκρηκτικό χαρακτήρα του κορυφαίου VW Golf R, προσφέροντάς του ακόμη περισσότερη δύναμη και ενισχύοντας τα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά.ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ειδικά στο πεδίο του κινητήρα, μετά τις επεμβάσεις της ABT η δύναμη του 2λιτρου turbo μοτέρ της VW αυξάνεται κατά 100 άλογα και η ροπή κατά 100 Nm, αγγίζοντας πλέον τους 400 ίππους ισχύος και τα 500 Nm ροπής, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορες επιδόσεις.

Παράλληλα, η ABT επεμβαίνει και στην ανάρτηση του VW Golf R, προσφέροντάς του νέα ελατήρια που μειώνουν κατά 20 χλστ. την απόσταση από το έδαφος στον εμπρόσθιο άξονα και κατά 25 χλστ. στον πίσω. Επίσης, μπορεί να παραγγελθεί και μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση, που έχει ως αποτέλεσμα να μειώσει την απόσταση από το έδαφος ακόμη περισσότερο (-40 χλστ. εμπρός και -45 χλστ. πίσω).

Ενισχύσεις έχουμε και στα φρένα, που αποκτούν πλέον 6πίστονες δαγκάνες, ενώ υπάρχουν και νέες πίσω απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο και με διάμετρο 102 χιλιοστών.

Advertisement
Advertisement

Οι επεμβάσεις της ABT ολοκληρώνονται με τις νέες πλαϊνές ποδιές, την έξτρα πίσω αεροτομή, αλλά και τη διευρυμένη γκάμα επιλογής ελαστικών και ζαντών, σε διαστάσεις από 18 έως και 20 ίντσες.

Golf R ABT2 640