Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βρετανία: Σε δημοπρασία το MINI του βασιλικού γάμου

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βρετανία: Σε δημοπρασία το MINI του βασιλικού γάμου

ΝΕΑ

Βρετανία: Σε δημοπρασία το MINI του βασιλικού γάμου

ΝΕΑ

Στο σφυρί βγαίνει το ξεχωριστό MINI που δημιούργησε η βρετανική εταιρία ειδικά για τον γάμο του πρίγκηπα Harry και της Αμερικανίδας Meghan με την δημοπρασία να πραγματοποιείται στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τα έσοδα από την δημοπρασία του “γαμήλιου” MINI θα διατεθούν αποκλειστικά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Children’s HIV Association (CHIVA), έναν από τους οργανισμούς που στηρίζει το ζευγάρι.

mini-royal-wedding-auction-640

Η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε αποκλειστικά για του νεόνυμφους λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο τους και φέρει πολλά στοιχεία που το κάνουν πραγματικά ξεχωριστό. highlight της δημιουργίας του αρχισχεδιαστή της βρετανικής εταιρίας Oliver Heilmer είναι φυσικά η οροφή του μοντέλου που συνδυάζει στοιχεία από την βρετανική και την αμερικάνικη σημαία.

Advertisement
Advertisement

mini-royal-wedding-auction-640-5

Άλλες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά εντοπίζονται στην προβολή “Just Married” που κάνει την εμφάνισή της στον δρόμο όταν ο οδηγός ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου αλλά και η φωτιζόμενη επιγραφή “MINI loves you” που παρουσιάζεται στα μαρσπιέ.

mini-royal-wedding-auction-640-4

Advertisement

Σπέσιαλ επενδύσεις έχουν παράλληλα οι πόρτες, τα προσκέφαλα αλλά και τα σκιάδια του μικρού hatchback, με την εικόνα να συμπληρώνεται από τις ζάντες επίσης στο μοτίβο τς βρετανικής σημαίας.

mini-royal-wedding-auction-640-6

Advertisement

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο CHIVA θα έχει την ευκαιρία να βγάλει σε δημοπρασία αυτό το σπέσιαλ MINI στο “Goodwood Festival of Speed”. Ευχόμαστε να συγκεντρώσει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για αυτόν τον εξαιρετικό σκοπό”, δήλωσε ο Heilme. Το μοντέλο της MINI θα δημοπρατηθεί σήμερα 13 Ιουλίου.

mini-royal-wedding-auction-640-3