Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβείο σχεδιασμού για την Bentley EXP 10 Speed 6

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βραβείο σχεδιασμού για την Bentley EXP 10 Speed 6

ΝΕΑ

Βραβείο σχεδιασμού για την Bentley EXP 10 Speed 6

ΝΕΑ

Ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν στο παγκοσμίου φήμης Concorso d’Eleganza Villa D’Este ήταν αναμφίβολα το πρωτότυπο EXP 10 Speed 6 της Bentley. Εύλογα, αποχώρησε από τη Βόρεια Ιταλία και με μία διάκριση στο ενεργητικό του…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

To βρετανικό μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει σε μία κατηγορία που θα περίμενε κανείς να πρωτεύσει ο ιταλικός ανταγωνισμός. Όμως οι κριτές, το επέλεξαν για το «Βραβείο Σχεδιασμού για πρωτότυπο αυτοκίνητο», το οποίο παρέλαβε ο διευθυντής σχεδιασμού της Bentley, Luc Donkerwolke.

Αμέσως μετά τη διάκριση και με φόντο τη μαγευτική λίμνη του Κόμο, ο Βέλγος σχεδιαστής δήλωσε: «H EXP 10 Speed 6 είναι το πιο πολυσυζητημένο πρωτότυπο αυτοκίνητο των τελευταίων ετών και ήταν το αστέρι στην Έκθεση της Γενεύης ενώ δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη από τους εμπόρους, τους πελάτες και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτό το εξαιρετικά πολυπόθητο βραβείο αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της πεμπτουσίας του βρετανικού σχεδιασμού μας».

Advertisement
Advertisement

Το Concorso d’Eleganza Villa D’Este πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1929 και συγκεντρώνει ιδιοκτήτες και λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο.