Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβείο για το Mokka και το σύστημα Opel OnStar

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βραβείο για το Mokka και το σύστημα Opel OnStar

ΝΕΑ

Βραβείο για το Mokka και το σύστημα Opel OnStar

ΝΕΑ

Το Mokka, το bestseller SUV της Opel τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο του Auto Bild Allrad για το πρωτοποριακό σύστημα Opel OnStar, μια υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης που εντυπωσίασε τους ειδικούς με το εύρος των δυνατοτήτων της.  

Advertisement
Advertisement

«Αυτό το Βραβείο Συντακτών δείχνει πόσο σημαντική είναι η συνδεσιμότητα για τον Ειδικό Τύπο. Και εμείς είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό τον τομέα» δήλωσε ο Albrecht Schafer, υπεύθυνος προϊοντικού μάρκετινγκ της Opel Γερμανίας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του αρχισυντάκτη του Auto Bild Allrad, Bernhard Weinbacher. «Περίπου το 50% όλων των νέων μοντέλων Opel είναι τώρα εφοδιασμένα με σύστημα OnStar. Η υπηρεσία μας προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και πείθει τους πελάτες μας».

Από τότε που λανσαρίστηκε το Opel OnStar, πριν από τρία χρόνια περίπου, πάνω από 500.000 πελάτες έχουν αγοράσει το συμπαγές SUV της Opel. Στη Γερμανία, το Μοκκα με τις εκτός δρόμου ικανότητες, συγκεντρώνει μερίδιο αγοράς πάνω από 20%. Το νέο Mokka X, που γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, προτίθεται να συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία.
Η υπηρεσία Opel OnStar, φύλακας άγγελος ‘24 ώρες το 24ωρο’, με αυτόματη απόκριση σε περίπτωση σύγκρουσης, υποστήριξη κλεμμένου οχήματος & οδική βοήθεια, είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Τα συστήματα διασφαλίζουν επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα για μέχρι 7 κινητές συσκευές με το ισχυρό Wi-Fi Hotspot.

Advertisement
Advertisement

Στην Ελλάδα, η υπηρεσία Opel OnStar θα είναι διαθέσιμη από φέτος το φθινόπωρο.