Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βόλτα με Ζ4 προ-παραγωγής

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βόλτα με Ζ4 προ-παραγωγής

ΝΕΑ

Βόλτα με Ζ4 προ-παραγωγής

ΝΕΑ

Με μια Ζ4 προ-παραγωγής, η BMW έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους από το BMW Blog να πάρουν μια γεύση από το νέο αυτοκίνητο αρκετό καιρό πριν αυτό φτάσει στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η νέα Ζ4 με τον κωδικό G29 και με το έντονο καμουφλάζ, ήταν το μοντέλο προ-παραγωγής που προσφέρθηκε στο BMW Blog για να πάρει μια γεύση και να αποτελέσει teaser για όλους όσοι το περιμένουν με αγωνία. Φυσικά και μιλάμε για φανατικούς φίλους της μάρκας, που «συνονίζονται» στο εν λόγω blog για να παρακολουθούν οτιδήποτε νεότερο έχει να κάνει με την αγαπημένη τους BMW.

Advertisement
Advertisement

BMW Z4 boi-530

Από την πρώτη επαφή με το προ-παραγωγής μοντέλο της νέας Z4, οι εντυπώσεις ήταν προφανώς καλές. Με δεδομένο και το ότι είναι εκπεφρασμένη η διάθεση από την εταιρεία, η νέα έκδοση του μοντέλου να έχει περισσότερο sport προσανατολισμό, οι σκέψεις για σύγκριση με τη M2 ήταν αναμενόμενες. Παρ’ όλα αυτά, η εμπειρία από την οδήγηση του αυτοκινήτου στην πίστα ήταν ένα εντυπωσιακό στοιχείο που κέρδισε τους –έτσι και αλλιώς- φίλους της μάρκας. Το ντεμπούτο του μοντέλου, είναι προγραμματισμένο να γίνει το Μάρτιο του 2019 και τότε θα δούμε τις πραγματικές διαθέσεις της νέας Z4 αλλά και της BMW.

BMW Z4 boi-640