Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Volkswagen Amarok από την BBM, έτοιμο για κάθε περιπέτεια

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Volkswagen Amarok από την BBM, έτοιμο για κάθε περιπέτεια

ΝΕΑ

To Volkswagen Amarok από την BBM, έτοιμο για κάθε περιπέτεια

ΝΕΑ

Το Volkswagen Amarok είναι ένα από τα πλέον ικανά pick up που μπορεί να αγοράσει κάποιος έτσι όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Αν βάλετε όμως στην εξίσωση και την γερμανική BBM τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα κτήνος που εντυπωσιάζει με την απόδοση αλλά και την εμφάνισή του. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η BBM του…έδωσε και κατάλαβε με την συγκεκριμένη δημιουργία κάτι που φαίνεται και από την τελική τιμή του συγκεκριμένου project που προσθέτει άλλες 20.000 ευρώ περίπου στην τιμή των 57.900 που κοστίζει το Amarok στην Γερμανία για ένα συνολικό ποσό κοντά στα 80.000 ευρώ στην Γερμανία.

Ξεκινώντας με τις αλλαγές κάτω από το καπό να πούμε ότι ο τρίλιτρος turbo πετρελαιοκινητήρας έχει αυξήσει την απόδοσή του κατά 40 ίππους και αποδίδει πλέον 265 έναντι των 225 ίππων της στάνταρ έκδοσης. Πιο εντυπωσιακή, και χρήσιμη, είναι φυσικά η αύξηση της ροπής που σκαρφάλωσε στα 63,3 κιλά, επτά κιλά περισσότερα από τα 56 που απέδιδε το μοτέρ πριν τη βελτίωση.

vw-amarok-by-bbm-640

Advertisement
Advertisement

Όλο το αμάξωμα έχει ανυψωθεί κατά 100 χλστ. με κιτ της Delta 4X4 ενώ οι τροχοί έχουν αντικατασταθεί με άλλους 18 ινστών που φέρουν ελαστικά διαστάσεων 305/60 της Cooper, συγκεκριμένα τα κορυφαία STT Pro. Οι σημαντικά μεγαλύτεροι τροχοί στεγάζονται “πλέον” κάτω από προεκτάσεις που έχουν τοποθετηθεί στους θόλους, καθότι τοποθετήθηκαν και αποστάτες 30 χλστ.

vw-amarok-by-bbm-640-2

Από το… μενού δεν λείπει φυσικά το bull bar, αν μη τι άλλο, διακριτικό σε σχέση με τα γραφικά από βινύλιο με τα οποία έχει καλύψει η BBM την καμπίνα αλλά και την καρότσα του pick up της VW. Οι τέσσερις προβολείς στην οροφή με στοιχεία LED, το roll bar των δύο σκελών, τα πλαϊνά σκαλοπάτια αλλά και το snorkel, συμπληρώνουν τον extreme adventure χαρακτήρα του συγκεκριμένου Amarok.

Advertisement

Δείτε και το βίντεο που ετοίμασε η BBM με το Amarok σε δράση, αν και “ελαφριά”.

Advertisement