Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ΒMW M2 πιο ισχυρή από ποτέ (video)!

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΒMW M2 πιο ισχυρή από ποτέ (video)!

ΝΕΑ

Η ΒMW M2 πιο ισχυρή από ποτέ (video)!

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Hamann…βάζει χέρι στη νέα M2, ανεβάζοντας την ισχύ της κατά 50 ίππους και παράλληλα την «απογειώνει» αισθητικά.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Hamann δεν χρειάζεται συστάσεις. Αυτή τη φορά ο συγκεκριμένος βελτιωτής ασχολήθηκε, αισθητικά και οπτικά, με τη νέα BMW M2 και ιδού το αποτέλεσμα. Το 6κύλινδρο μοτέρ των 3,0 λίτρων έφτασε σε ισχύ τα 420 άλογα (από τους 370 ίππους)  και τα 530 Νm ροπής (από 464 Nm), με την επιτάχυνση 0-100 να έρχεται σε 4,2 δλ. (τόσο για τη χειροκίνητη έκδοση, όσο και για αυτή που εξοπλίζεται με αυτόματο κιβώτιο M DCT 7). Η εταιρεία αναφέρει ότι για την βελτίωση του κινητήρα έχει χρησιμοποιηθεί νέα χαρτογράφηση στον εγκέφαλο, αλλά και ένα τροποποιημένο σύστημα εξαγωγής. 

Όπως είναι φυσικό, η «αναβάθμιση» του αυτοκινήτου περιλαμβάνει και τις ανάλογες στιλιστικές αλλαγές. Πιο αναλυτικά έχουν χρησιμοποιηθεί νέα σπόιλερ που καθιστούν το αμάξωμα πιο εντυπωσιακό, ένας μεγαλύτερος διαχύτης πίσω και παράλληλα έχουν προστεθεί αρκετές λεπτομέρειες από carbon. Τέλος, βελτιώσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό του αυτοκίνητου.

Advertisement
Advertisement