Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Βλέπει” παραγωγή το πρωτότυπο Nissan IMx Kuro

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Βλέπει” παραγωγή το πρωτότυπο Nissan IMx Kuro

ΝΕΑ

“Βλέπει” παραγωγή το πρωτότυπο Nissan IMx Kuro

ΝΕΑ

To IMx Kuro concept που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης δεν θα παραμείνει τελικά σε αυτή τη μορφή για πάντα. Το αντίθετο μάλιστα αφού οι Ιάπωνες δείχνουν ότι σκοπεύουν να παρουσιάσουν και μια έκδοση παραγωγής στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Πόσο μακρινό; “Σε λίγα χρόνια”, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Mamoru Aoki, του επικεφαλής σχεδιαστή της Nissan στην Ευρώπη, ο οποίος αποσαφήνισε πως το IMx Kuro δεν είναι απλά μια σχεδιαστική σπουδή, ένα πρωτότυπο που σχεδιάστηκε για να προκαλέσει τις αντιδράσεις του κοινού.

Advertisement
Advertisement

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Nissan έχει άλλα σχέδια για αυτό το μοντέλο της, το οποίο, σύμφωνα με τον Ιάπωνα σχεδιαστή θα πάρει το πράσινο φως για να μπει στην παραγωγή πολύ πιο γρήγορα από όσο φανταζόμαστε συνήθως σε αντίστοιχες περιπτώσεις και παρά το γεγονός ότι η σχεδίαση του πρωτότυπου.

Αυτές οι δηλώσεις μας οδηγούν στη σκέψη ότι η εξέλιξη του IMx Kuro, όχι μόνο έχει ξεκινήσει, αλλά βρίσκεται λογικά σε προχωρημένο στάδιο, αν είναι τουλάχιστον να συμβαδίσει η έναρξη παραγωγής του μοντέλου με τις δηλώσεις του Aoki.

Το ηλεκτρικό concept IMx Kuro υπόσχεται ούτε λίγο ούτε πολύ ισχύ που ανέρχεται στους 435 ίππους και ροπή πάνω από 70 κιλά με την δύναμη να φτάνει από τους ηλεκτροκινητήρες και στους τέσσερις τροχούς, ενώ η αυτονομία του ξεπερνά, σύμφωνα με τους Ιάπωνες τα 600 χλμ., με μία φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

nissan-imx-kuro-640-2