Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Transporter 4 με πρωταγωνιστή το Audi S8

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Transporter 4 με πρωταγωνιστή το Audi S8

ΝΕΑ

Video: Transporter 4 με πρωταγωνιστή το Audi S8

ΝΕΑ

Απ’ ότι φαίνεται οι κινηματογραφιστές του «Transporter» δεν μπόρεσαν να μας δείξουν όλα όσα ήθελαν στις τρεις προηγούμενες ταινίες (αλλά και στην τηλεοπτική σειρά) και έτσι αποφάσισαν να γυρίσουν και τέταρτο μέρος, χωρίς όμως τον Jason Statham αυτή τη φορά.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Στη νέα λοιπόν ταινία, ο πρωταγωνιστής θα είναι ο 32χρονος Άγγλος ηθοποιός και ράπερ, Ed Skrein, ο οποίος παρουσιάζεται ως «Frank Martin».

Το trailer δεν δίνει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για το τι θα γίνει στην ταινία, αλλά δε θα είναι και κάτι πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες. Ο… «Transporter» θα πρέπει να πάει κάπου κάποιον, ενώ ουκ ολίγοι «κακοί» θα προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Άφθονες σκηνές δράσης, πολύ καμένο λάστιχο, διαλυμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και φυσικά, όμορφες γυναίκες, είναι τα σταθερά και αναμενόμενα συστατικά.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το «prequel» της δημοφιλούς σειρά ταινιών, παρουσιάζει δηλαδή όσα έχουν προηγηθεί εκείνων που έχουμε ήδη δει.

Πολλοί βέβαια αναρωτιούνται πώς γίνεται ο πρωταγωνιστής να οδηγεί το ολοκαίνουριο Audi S8 (που βγήκε προς πώληση την άνοιξη του 2012), παρόλο που στην ταινία διαδραματίζονται γεγονότα, τα οποία έχουν συμβεί πριν 10 χρόνια;

Να σας υπενθυμίσουμε ακόμα ότι στο πρώτο «Transporter» ο Statham οδηγούσε μία BMW 7-Series (E38) και στις επόμενες δύο ένα Audi A8 W12.

Advertisement

Αναμένουμε λοιπόν να βγει στη μεγάλη οθόνη στις αρχές Ιουνίου. Μέχρι τότε, απολαύστε το trailer της ταινίας…