Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το trailer του «Fast and Furious 7»

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το trailer του «Fast and Furious 7»

ΝΕΑ

Video: Το trailer του «Fast and Furious 7»

ΝΕΑ

Ήταν θέμα χρόνου να βγει η συνέχεια της γνωστής ταινίας Fast and Furious, που έχει σπάσει ταμεία στις προηγούμενες έξι εκδοχές της.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Αυτή τη φορά όμως θα βγει στη μεγάλη οθόνη χωρίς να πρωταγωνιστεί ο αδικοχαμένος Paul Walker. Το γεγονός ότι η ταινία ολοκληρώθηκε μετά το θάνατο του, δυσαρέστησε αρκετούς από τους θαυμαστές. Για το πέρας όλων των σκηνών χρησιμοποιήθηκαν τα αδέλφια του Walker, Caleb και Cody, ως “αντικαταστάτες” του για τις εναπομείναντες σκηνές του.

Είναι μία ταινία που οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα ενθουσιαστούν και θα ψυχαγωγηθούν στο έπακρο, καθώς θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από γρήγορα και εντυπωσιακά οχήματα. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι απίστευτες καταδιώξεις αυτοκινήτων, εκρήξεις και πολλά άλλα, μόνιμα άλλωστε συστατικά της συγκεκριμένης σειράς ταινιών. Επίσης, θα δούμε αυτοκίνητα να πέφτουν από ένα αεροπλάνο με αλεξίπτωτο, προσπαθώντας να πετύχουν μια ομαλή προσγείωση.

Advertisement
Advertisement

Παρακολουθώντας το trailer του «Fast and Furious 7», μπορεί κανείς πολύ εύκολα να καταλάβει τι εννοούμε.

Μαζί με το γνωστό καστ των Vin Diesel, Dwayne Johnson and Michelle Rodriguez , θα δούμε ακόμη να παίζει ο Kurt Russell και ο Βρετανός Jason Statham, που αποχώρησε από το “Transporter”.

Η πρεμιέρα του «Fast and Furious 7» είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου. Μέχρι τότε, απολαύστε το trailer που ακολουθεί…

Advertisement

Advertisement