Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το SUV που τα κάνει όλα σωστά

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το SUV που τα κάνει όλα σωστά

ΝΕΑ

Video: Το SUV που τα κάνει όλα σωστά

ΝΕΑ

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η Honda Αμερικής κατά το λανσάρισμα του νέου HR-V. Ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες κυκλοφορεί το πρώτο διαφημιστικό σποτ, αρκετά έξυπνο, όπως μας έχει συνηθίσει η ιαπωνική εταιρεία. Οι τιμές του στις ΗΠΑ αρχίζουν κάτω από τα 20.000 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το μικρό ιαπωνικό SUV θα κυκλοφορήσει βέβαια και στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές του φθινοπώρου. Δύο θα είναι οι επιλογές κινητήρα στα μέρη μας, ο 1.6 i-DTEC πετρελαίου με ισχύ 120 PS και ο 1.5 i-VTEC βενζίνης απόδοσης 130 PS. Ο πρώτος – σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσων εμφανίζει μέση κατανάλωση 4 lt/100 km και εκπομπή CO2 μόλις 104 g/km. Ο δεύτερος προσφέρεται τόσο με το μηχανικό κιβώτιο (μέση κατανάλωση 5,6 lt/100 km) όσο και με συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT (5,2 lt/100 km).

Το δυνατό σημείο του HR-V σε σχέση με τα υπόλοιπα SUV, αντίστοιχων διαστάσεων (4,2-4,3 m) είναι οι πλούσιοι χώροι. Το πορτμπαγκάζ έχει όγκο 453 lt, ενώ με τα καθίσματα πεσμένα διαμορφώνεται ένας πλήρως επίπεδος χώρος 1.026 lt!

Advertisement
Advertisement