Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Σίλβερστον «καλύφθηκε» με πάγο!

Ελλάδα 14:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Σίλβερστον «καλύφθηκε» με πάγο!

ΝΕΑ

Video: Το Σίλβερστον «καλύφθηκε» με πάγο!

ΝΕΑ

Οι αχανείς χιονισμένες εκτάσεις και οι παγωμένες λίμνες στον Αρκτικό Κύκλο επιτρέπουν ακόμη και στα πιο δύσκολα εγχειρήματα να γίνουν πραγματικότητα. Έτσι η Land Rover δημιούργησε στη λίμνη Ουντγιαούρε στη βόρεια Σουηδία ένα αντίγραφο της πίστας του Σίλβερστον, σε πραγματικές διαστάσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η βρετανική μάρκα μπήκε σε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να προωθήσει το Range Rover Sport SVR, το ταχύτερο και ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής έχει ποτέ κατασκευάσει. Εφοδιάζεται με 5λιτρο V8, ο οποίος με τη βοήθεια υπερτροφοδότησης αποδίδει 550 PS ισχύος και 69,3 kgm ροπής. Είναι το πρώτο μοντέλο που φέρει το σήμα«SVR», το οποίο θα χαρακτηρίζει όλα τις μελλοντικές κορυφαίες εκδόσεις τόσο της Land Rover όσο και της Jaguar.

Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο πρεσβευτής της Land Rover και εξερευνητής, Ben Saunders. Ο 38χρονος Άγγλος είναι ο τρίτος άνθρωπος στην ιστορία και ο νεότερος που κατάφερε να φθάσει πεζή και μόνος στον Βόρειο Πόλο. Για να οδηγήσει όμως το Range Rover Sport SVR στον πάγο χρειάστηκε να ακολουθήσει τις συμβουλές της πρώην πρωταθλήτριας αγώνων ράλι, Minna Sillankorva.

Advertisement
Advertisement