Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το πρωτότυπο Lincoln Continental στη Νέα Υόρκη

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το πρωτότυπο Lincoln Continental στη Νέα Υόρκη

ΝΕΑ

Video: Το πρωτότυπο Lincoln Continental στη Νέα Υόρκη

ΝΕΑ

Η Lincoln αποκάλυψε διαδικτυακά το πρωτότυπο Continental, που θα κάνει πρεμιέρα αρχές του νέου μήνα στην αμερικανική έκθεση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Λογικό είναι τα αυτοκίνητα που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στους ελληνικούς δρόμους να συγκεντρώνουν ένα σχετικό ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα ένα Lincoln, με την αμερικανική εταιρεία να προετοιμάζεται για την παρουσίαση μιας πρωτότυπης εκδοχής της θρυλικής Continental, της οποίας η ιστορία ξεκινά από το 1939. Στη νεότερη πορεία της, η εμβληματική Continental παράχθηκε την περίοδο 1981-2002 και πλέον η Lincoln έχει δρομολογήσει την έκδοση παραγωγής για το 2016.

Advertisement
Advertisement

Νωρίτερα θα προηγηθεί το concept που βλέπετε στην οθόνη σας, το οποίο θα διαφέρει σε μικρό βαθμό από την Continental παραγωγής. Αισθητικά διαθέτει ότι θα μπορούσε μία limo, όπου στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα με προβολείς LED που συνδυάζονται με στοιχεία λέιζερ. Το εμφατικό concept παρουσιαστικό τονίζουν οι ζάντες λακαρισμένες 21’’, ενώ οι γυαλισμένες επιφάνειες στο εσωτερικό δίνουν έναν ακόμη τόνο πολυτέλειας.

Σύμφωνα με την Lincoln, υπάρχουν 30 διαφορετικές ρυθμίσεις για τα καθίσματα, απαλός lounge φωτισμός, πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας με προστασία και για τους πεζούς, περιμετρικό έλεγχο από κάμερες σε 360 μοίρες, έξυπνη SPD ηλιοροφή που φιλτράρει με το πάτημα του κουμπιού για μείωση έως 99% της UV ακτινοβολίας κ.α. Κάτω από το καπό της Continental Concept υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος τρίλιτρος V6 3.0 Ecoboost με την ισχύ (δεν έχει ανακοινωθεί) να περνά στους πίσω τροχούς).

Advertisement

Advertisement