Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το πολυτελές Mondeo στην αιώνια πόλη

Ελλάδα 15:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το πολυτελές Mondeo στην αιώνια πόλη

ΝΕΑ

Video: Το πολυτελές Mondeo στην αιώνια πόλη

ΝΕΑ

Τη Ρώμη επέλεξε η Ford για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Mondeo Vignale, του μοντέλου που εγκαινιάζει την οικογένεια πολυτελών εκδόσεων. Λεπτομέρειες στο αμάξωμα, ποιοτικότερα υλικά στο εσωτερικό, βελτιωμένη ηχομόνωση, πλουσιότερος εξοπλισμός, τοποθετούν το Vignale πάνω από οποιοδήποτε άλλο Mondeo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Ford Ευρώπης το προσφέρει τόσο σε 4θυρο sedan όσο και σε station wagon, με τους ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel, αλλά και σε υβριδική έκδοση. Πρόκειται για το 2λιτρο EcoBoost με 203 και 240 ίππους, τον 2.0 TDCi με 180 PS (συνδυάζεται και με τετρακίνηση) και τον 2.0 Bi-turbo TDCi απόδοσης 210 PS. Η υβριδική έκδοση του Mondeo φέρει 2λιτρο βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 187 PS.

Το Mondeo Vignale κατασκευάζεται στη Βαλένθια, όπου η Ford θα δημιουργήσει το Vignale Center, ένα ειδικό τμήμα που θα είναι αφιερωμένο στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών. Οι ιδιοκτήτες των μοντέλων Vignale θα απολαμβάνουν μοναδικά after sales προνόμια, όπως 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Το φθινόπωρο η Ford θα παρουσιάσει το S-MAX Vignale.

Advertisement
Advertisement