Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Peugeot RCZ R στο Νίρμπουργκρινγκ

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Peugeot RCZ R στο Νίρμπουργκρινγκ

ΝΕΑ

Video: Το Peugeot RCZ R στο Νίρμπουργκρινγκ

ΝΕΑ

Τη δυνατότητα να βρεθούν στο δεξί κάθισμα του ισχυρότερου Peugeot παραγωγής, μέσα στην «Πράσινη Κόλαση», έδωσε η γαλλική εταιρεία σε λίγους τυχερούς. Συγκεκριμένα κάλεσε πέντε φίλους της μάρκας και οκτώ blogger για να δουν έναν αγώνα αντοχής και στη συνέχεια να πάρουν μία γεύση από το RCZ R με τα 270 PS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο video καταγράφονται οι εντυπώσεις τους μετά από ένα γρήγορο γύρο στα 20,8 km του Νίρμπουργκρινγκ. Ο 1.6 THP προσφέρει 270 PS και 33,6 kgm ροπής. Ο turbo κινητήρας βοηθάει το γαλλικό sport coupe να αγγίξει τα 100 km/h σε 5,9 sec, ενώ την ίδια στιγμή εκπέμπει στο περιβάλλον μόλις 145 g. CO2 ανά km. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και ο περιορισμός του βάρους, κατά 17 kg σε σχέση με το απλό RCZ των 200 PS.

Το RCZ R είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (κόκκινο, μαύρο, γκρι και λευκό) και οπτικά ξεχωρίζει από τη μαύρη ματ οροφή, τους αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς των 19 ιντσών (με ελαστικά 235/40), την πίσω αεροτομή, το διαχύτη με τη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Παράλληλα, η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 10 mm.