Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το making of της διαφήμισης της Lexus GS

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(65) "Video: Το making of της διαφήμισης της Lexus GS"
    

Video: Το making of της διαφήμισης της Lexus GS

ΝΕΑ

Η Lexus δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σποτ για να πείσει το αγοραστικό κοινό πως η νέα GS δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους γερμανούς ανταγωνιστές της.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O τίτλος του είναι «Hypnotized» γυρίστηκε στην έρημο και εκτός από το σπορ σεντάν της πολυτελούς θυγατρικής της Toyota (εις διπλούν αφού εμφανίζονται τόσο η GS350 όσο και η GS 350 F Sport) υπάρχουν και δύο τεράστιοι γερανοί υψηλών αντοχών που σαν εκκρεμές, επιτρέπουν σε μοντέλα της BMW, Mercedes και Audi, να «πετούν» στον αέρα.

Σε αυτό το video μιλούν ο υπεύθυνος για τα σπέσιαλ εφέ, Danny Owen, ο υπεύθυνος παραγωγής John Hammer, ο οδηγός αγώνων που επιστρατεύτηκε για τα πλάνα δράσης, Greg Trace κ.α.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να δείτε σκηνές από την προετοιμασία του γυρίσματος αλλά και το τελικό αποτέλεσμα. Περισσότερα, πατώντας Play!

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις