Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Kia Soul πάει… Βραζιλία

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Kia Soul πάει… Βραζιλία

ΝΕΑ

Video: Το Kia Soul πάει… Βραζιλία

ΝΕΑ

Από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, όλοι οι άντρες θα είναι… απασχολημένοι. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου διεξάγεται στη Βραζιλία και δισεκατομμύρια μάτια θα είναι στραμμένα στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η Kia – ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης – γιορτάζει την κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου, με ένα ταξίδι ως τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Δύο κωμικοί, ο Γερμανός Henning Wehn και ο Βρετανός Mark Watson, ταξιδεύουν με το νέο Soul και άλλα μοντέλα της Kia ως τη Βραζιλία. Στην πορεία συναντούν μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο τεράστιος Diego Maradona.

Το ταξίδι τους αρχίζει από το Μοντεβιδέο, την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης. Εκεί αναζητούν τα ίχνη του Alcides Ghiggia, του μοναδικού εν ζωή ποδοσφαιριστή της Ουρουγουάης από τη διοργάνωση του 1950. Με δικό του γκολ, η εθνική της χώρας του νίκησε με 2-1 τη Βραζιλία στο Μαρακανά, κατακτώντας το δεύτερο παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας της. Το ταξίδι των δύο κωμικών θα παρουσιαστεί σε έξι επεισόδια. Μέχρι τότε έχουμε ως ορεκτικό το ενός λεπτού trailer.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε ότι η εθνική μας ομάδα συμμετέχει στην 3ο όμιλο του τουρνουά, με αντίπαλους κατά σειρά την Κολομβία (14 Ιουνίου), Ιαπωνία (19 Ιουνίου) και Ακτή Ελεφαντοστού (24 Ιουνίου).