Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το εντυπωσιακό AMG Vision Gran Turismo

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το εντυπωσιακό AMG Vision Gran Turismo

ΝΕΑ

Video: Το εντυπωσιακό AMG Vision Gran Turismo

ΝΕΑ

«Το μέλλον το φτιάχνουμε μόνοι μας», είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η Mercedes συστήνοντας μας το AMG Vision Gran Turismo που παντρεύει τον κόσμο των video games με το μέλλον της αυτοκίνησης!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Λίγες ημέρες μετά τις πρώτες φωτογραφίες, έχουμε και το πρώτο video από το φουτουριστικό supercar της γερμανικής μάρκας που δημιουργήθηκε για το δημοφιλές παιχνίδι της κονσόλας PlayStation.

Μόνο που όπως μπορείτε να δείτε στο video, οι… εικονικές του περιπέτειες στους φανταστικούς δρόμους του Gran Turismo 6, εναλλάσσονται με πραγματικά πλάνα δημιουργίας ενός AMG Vision Gran Turismo με… λαμαρίνα!

Advertisement
Advertisement

Τρόπος του λέγειν βέβαια καθώς οι Γερμανοί χρησιμοποιούν κυρίως αλουμίνιο και ανθρακονήματα, σε αυτό το δημιούργημα που έγινε κατά παραγγελία της Polyphony Digital και της Sony Computer Entertainment, ως η ερμηνεία της Mercedes-Benz γι’ αυτό που θα μπορούσε μελλοντικά να ορίζεται ως supercar!

Το έφτιαξαν λοιπόν σε κλίμακα 1:1 για την έκθεση του Λος Άντζελες αν και δυστυχώς… μπορούμε να το απολαύσουμε μόνο στατικό στον δικό μας κόσμο. Στη θεωρεία όμως (ή αν προτιμάτε… στην εικονική πράξη) το AMG Vision GT εφοδιάζεται με V8 κινητήρα προετοιμασμένο από το παρακλάδι επιδόσεων της Mercedes, αποδίδει 585 PS, με τη μέγιστη ροπή να ορίζεται στα 81.6 kgm.

Σχεδιαστικά, συνδυάζει στοιχεία από το χθες  (όπως τη τεράστια εμπρός γρίλια, που βασίζεται στο σχέδιο της θρυλικής αγωνιστικής 300SL του 1952), εναρμονισμένα με το σήμερα (χαρακτηριστικά τα LED που συναντώνται σε νέα μοντέλα της μάρκας), συνθέτοντας έτσι ένα μείγμα που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στο μέλλον.[nggallery id=3082]