Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Audi A4 πιο κοντά… στο φεγγάρι!

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Audi A4 πιο κοντά… στο φεγγάρι!

ΝΕΑ

Video: Το Audi A4 πιο κοντά… στο φεγγάρι!

ΝΕΑ

Τουλάχιστον κάτι τέτοιο θέλουν να μας μεταφέρουν οι ιθύνοντες της Audi μέσα από το ευχητήριο κλιπάκι για το 2016, στο οποίο φαίνεται το νέο A4 και να «ακολουθεί» το όχημα που θα διεκδικήσει το XPRIZE της Google.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός της Google, προφανώς και θα ακολουθήσουν αρκετά σχετικά βιντεάκια. Έτσι, μετά το πιο πρόσφατο που προβάλλει την τεχνολογία που έχει η Audi στην τετρακίνηση, οι Γερμανοί δίνουν ένα ακόμη κλιπάκι στην δημοσιότητα στο οποίο πρωταγωνιστεί το νέο A4. Ωστόσο, οι ευχές για καλό έτος δεν αφορούν μόνο στο 2016, αλλά και για στο μεθεπόμενο (δηλ. για το 2017, άλλωστε είναι γνωστό πως οι Γερμανοί δεν φημίζονται για το χιούμορ τους…).

Και αυτό διότι τότε θα ανακοινωθούν οι νικητές του διαγωνισμού που θα λάβουν ως έπαθλο συνολικά 30 εκ. δολάρια. Ο πρώτος θα διανύσει 380.000 km συμμετέχοντας σε μία διαστημική αποστολή που θα γίνει το 2017 στο φεγγάρι και το όχημα θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον 500 m και να στείλει δεδομένα (βίντεο και φωτογραφίες) σε υψηλή ανάλυση.

Advertisement
Advertisement