Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: To Audi A3 και το Doberhuahua!

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: To Audi A3 και το Doberhuahua!

ΝΕΑ

Video: To Audi A3 και το Doberhuahua!

ΝΕΑ

Τι θα πάρουμε αν διασταυρώσουμε ένα ντόπερμαν με ένα τσιουάουα; Ένα… Doberhuahua σύμφωνα με την Audi Αμερικής. Η διαφήμιση της γερμανικής μάρκας που θα προβληθεί στον τελικό του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι οι συμβιβασμοί συνήθως έχουν αρνητικά αποτελέσματα.

Advertisement
Advertisement

Έτσι και το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ για το Super Bowl αναζητά τον ιδανικό σκύλο. Η διαφωνία τους για το αν πρέπει να επιλέξουν το μικροσκοπικό τσιουάουα ή το γιγαντόσωμο ντόπερμαν οδηγεί τον υπάλληλο να τους προτείνει κάτι… ανάμεσα στα δύο. Το αποτέλεσμα είναι το Doberhuahua που φέρνει το «χάος». Στο τέλος της διαφήμισης, το ζευγάρι αναχωρεί από το pet shop με ένα… φυσιολογικό σκύλο και το νέο Audi A3 sedan, το οποίο προφανώς δεν είναι αποτέλεσμα κανενός συμβιβασμού.

Το Super Bowl είναι το δημοφιλέστερο (με πάνω από 100 εκατ. τηλεθεατές) και πιο «ακριβό» τηλεοπτικό προϊόν στις ΗΠΑ, καθώς τα 30 sec διαφημιστικού χρόνου υπολογίζεται ότι κοστίζουν 4 εκατ. δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι μόνο για μία προβολή της συγκεκριμένης διαφήμισης, η Audi θα πληρώσει 8 εκατ. δολάρια!