Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Adam Rocks έχει διπλό χαρακτήρα

Ελλάδα 7:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Adam Rocks έχει διπλό χαρακτήρα

ΝΕΑ

Video: Το Adam Rocks έχει διπλό χαρακτήρα

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για ένα αυθεντικό crossover, όμως το Adam Rocks είναι η εναλλακτικη λύση για όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο πόλης. Το μικρό της Opel απέκτησε off road εμφάνιση – και εν μέρει δυνατότητες – χάρη στην κατά 15 mm αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το συμβατικό Adam, αλλά τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος. Οι μηχανικοί της Opel έχουν επέμβει επίσης στις αναρτήσεις και το σύστημα διεύθυνσης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το νέο video στο κανάλι της Opel στο youtube τονίζει την ικανότητα του Adam Rocks να εγκαταλείψει την άσφαλτο και να κινηθεί σε χωμάτινες επιφάνειες. Το μήκους 3,74 m μοντέλο με την συρόμενη οροφή εφοδιάζεται με τους γνωστούς ατμοσφαιρικούς 4κύλινδρους βενζινοκινητήρες, 1.2 απόδοσης 70 PS και 1.4 ισχύος 87 και 100 PS.

Θα «φορέσει» όμως και τον νέο 3κύλινδρο turbo, χωρητικότητας 1.0 lt και απόδοσης 90 και 115 PS. Συνδυάζεται με το νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και εμφανίζει μεικτή κατανάλωση 4,3 lt/100 km. Η παραγωγή του Adam Rocks προγραμματίζεται να αρχίσει στα τέλη του καλοκαιριού.

Advertisement
Advertisement