Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τι είναι το Toyota Tonka 4Runner;

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τι είναι το Toyota Tonka 4Runner;

ΝΕΑ

Video: Τι είναι το Toyota Tonka 4Runner;

ΝΕΑ

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση SEMA και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Funrise Toy Corporation με ένα και μόνο στόχο: για το απόλυτο… παιχνίδι!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η Funrise είναι μία αρκετά δημοφιλής εταιρία παιχνιδιών στην Αμερική και σε συνεργασία με την Toyota κατασκεύασαν το «παιχνιδιάρικο» 4Runner με την ονομασία Tonka. Το κίτρινο χρώμα και τα μεγάλα αυτοκόλλητα τονίζουν το εν λόγω concept, ενώ όπως μπορείτε να δείτε με το ίδιο χρώμα τονίζεται το έξτρα κιτ της σπέσιαλ ανάρτησης, καθώς και οι ειδικοί τροχοί 20 ιντσών με τα τεράστια ελαστικά προδιαγραφών Baja.

Toyota Tonka 4Runner concept (6)

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό με το ναζιάρικο ύφος επικρατεί η ίδια διχρωμία με αρκετές δόσεις πολυτέλειας χάρη στο δερμάτινο σαλόνι, τα λογότυπα Tonka, το ειδικό σύστημα πολυμέσων και λοιπών σχετικών λεπτομερειών. Την κίνηση του πρωτότυπου 4Runner (δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο για το πώς κατασκευάστηκε) αναλαμβάνει V6 κινητήρας των 4,0 lt που αποδίδει 270 PS και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Και φυσικά, η ισχύς μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς…

Toyota Tonka 4Runner concept (4)

Advertisement

Toyota Tonka 4Runner concept (3)