Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video Teaser: Ακούστε τη νέα εποχή της Brabham!

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video Teaser: Ακούστε τη νέα εποχή της Brabham!

ΝΕΑ

Video Teaser: Ακούστε τη νέα εποχή της Brabham!

ΝΕΑ

Πριν από περίπου ένα μήνα, η ανακοίνωση της επιστροφής του ένδοξου ονόματος της Brabham, μας γέμισε ενθουσιασμό αλλά και περιέργεια. Και παρότι η αναβίωση δεν αφορά κάποιο αγωνιστικό project που να ακολουθεί την κληρονομιά του Sir Jack, δεν θα μπορούσε παρά να αφορά κάτι… σπορ!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (intagram.com/SeitanF1)

Η μεγάλη αναβίωση έρχεται μέσω πρωτοβουλίας του γιου του θρύλου, του David Brabham, που είχε επίσης επιτυχημένη καριέρα κατακτώντας τον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Μαν. Προσπάθησε πριν από 4 χρόνια να αναβιώσει την αγωνιστική ομάδα αλλά ανεπιτυχώς.

Τώρα φαίνεται πως τα έχει καταφέρει καλύτερα καθώς η νεοσύστατη Brabham Automotive όχι μόνο απέκτησε οντότητα αλλά έδωσε στη δημοσιότητα και ένα ηχητικό teaser από το πρώτος της δημιούργημα!

Advertisement
Advertisement

Το όνομα του είναι BT62 και εξ αρχής δείχνει να ακολουθεί την εύλογη οδό, εκμετάλλευσης του ένδοξου παρελθόντος. Κι αυτό διότι η συγκεκριμένη κωδική ονομασία, το BT, αφορούσε στα αρχικά των συνιδρυτών της αγωνιστικής ομάδας, Jack Brabham και Ron Tauranac.

Τι θα είναι όμως; Ένα σπορ μοντέλο ή ένα αγωνιστικό για πίστα; Κάτι στημένο από το μηδέν ή μία παραλλαγή μοντέλου που υπάρχει ήδη; Τα ερωτήματα είναι πολλά αλλά απάντηση ακόμα δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Προς το παρόν, πατήστε play για να ακούσετε το γουργούρισμα της Brabham BT62…