ΝΕΑ

Video: Tα βλέμματα στο Ford S-MAX

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Tα βλέμματα στο Ford S-MAX

ΝΕΑ

Video: Tα βλέμματα στο Ford S-MAX

ΝΕΑ

Η έκθεση της Φρανκφούρτης αποτελεί παρελθόν, όχι όμως και το ενδιαφέρον γύρω από το S-MAX Concept. Από αυτό θα προκύψει η επόμενη γενιά του μεγάλου πολυμορφικού, ενώ εμφανίζεται και τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά μοντέλα της Ford. H εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο video για το πλέον πρόσφατο πρωτότυπό της.

Advertisement
Advertisement

Με την πρώτη ματιά το S-MAX Concept δείχνει σαν μία μεγέθυνση του ανανεωμένου Fiesta, με τη χαρακτηριστικά τραπεζοειδή μάσκα και τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Η καμπίνα των επιβατών έχει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις αλλά και λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στα καθίσματα.

Οι μεγάλοι τροχοί των 21 ιντσών θα δώσουν τη θέση τους σε άλλους με μικρότερη διάμετρο για το S-MAX παραγωγής. Για το νέο της concept car η Ford επέλεξε τον 1.5 EcoBoost, με ισχύ 180 PS και ροπή 24,5 kgm (διαθέσιμη από τις 1.500 έως τις 4.500 rpm). Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο SelectShift και θα κάνει πρεμιέρα με το νέο Mondeo.

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το συστήματα ασφαλείας του S-MAX Concept πατήστε ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement