Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Tα νέα μοντέλα της Kia στο Παρίσι

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Tα νέα μοντέλα της Kia στο Παρίσι

ΝΕΑ

Video: Tα νέα μοντέλα της Kia στο Παρίσι

ΝΕΑ

Η πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέο Sorento και η παγκόσμια πρώτη για τα ανανεωμένα Rio, Venga και το πρωτότυπο υβριδικό Optima T-Hybrid ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα στο πλούσιο περίπτερο της Kia Motors. Στο αναλυτικό video στα στελέχη της εταιρείας παρουσιάζουν την τεχνολογία που συνοδεύει τα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Sorento είναι διαθέσιμο με 5θέσιο ή 7θέσιο εσωτερικό και στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με τον 2.4 βενζίνης και δύο diesel, χωρητικότητας 2 και 2,2 lt. Το Rio αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της Kia και η ανανεωμένη έκδοσή του αναμένεται στην Ελλάδα τον Ιανουάριο. Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τέσσερα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, ισχύος από 75 έως 109 PS. Το συνηθισμένο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα έχει δεχτεί και το Venga, ενώ φέρει ανανεωμένο εσωτερικό και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Το Optima T-Hybrid βασίζεται στο μεσαίο sedan της Kia και διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία (mild hybrid), καθώς τον 1.7 CRDi των 136 PS συνδράμει ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ. Αυτό παίρνει ενέργεια από μπαταρία μολύβδου-άνθρακα 48V και βοηθά το Optima T-Hybrid να κινείται ηλεκτρικά σε μικρές ταχύτητες.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε τα ακόλουθα link για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Kia:

Sorento
Rio
Venga
Optima T-Hybrid Concept