Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα καθίσματα του νέου Astra

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Τα καθίσματα του νέου Astra

ΝΕΑ

Video: Τα καθίσματα του νέου Astra

ΝΕΑ

Η σημασία των καθισμάτων είναι αναμφίβολα υποτιμημένη, αν και η αποστολή τους είναι σημαντική: να μας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση τις αμέτρητες ώρες που περνάμε μέσα στο αυτοκίνητο. Η Opel τονίζει την τεχνολογία των καθισμάτων του νέου Astra, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και θα εισαχθεί στην Ελλάδα 1-2 μήνες αργότερα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Είχαμε την ευκαιρία να καθίσουμε στο εσωτερικό του μικρομεσαίου της Opel κατά την παρουσίασή του από την GM Ελλάς στην Ανάβυσσο. Μας άφησε πολύ καλή εντύπωση η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή τους, όπως επίσης οι χώροι. Τα καθίσματα του νέου Astra είναι κατά 10 kg ελαφρύτερα από αυτά του απερχόμενου μοντέλου, ενώ η πλάτη των εμπρός καθισμάτων είναι πιο στενή ώστε οι πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια τους.

Η Opel ανακοινώνει ότι τα καθίσματά της είναι πιστοποιημένα για την εξασφάλιση άνετων μετακινήσεων στα πολύωρα ταξίδια. Μάλιστα το κάθισμα του οδηγού είναι ρυθμιζόμενο κατά 18 θέσεις, ενώ προαιρετικά είναι αεριζόμενο και διαθέτει λειτουργία μασάζ. Το κόστος για το πιστοποιημένο αυτό κάθισμα ορίζεται στα 390 ευρώ.

Advertisement
Advertisement