Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Πού παρκάρουν οι γυναίκες με το νέο Twingo;

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Πού παρκάρουν οι γυναίκες με το νέο Twingo;

ΝΕΑ

Video: Πού παρκάρουν οι γυναίκες με το νέο Twingo;

ΝΕΑ

Συνήθως κατηγορούν τους άνδρες για σεξιστικές επιθέσεις εναντίον του… ασθενούς φύλου, με αφορμή την οδήγηση. Όμως αυτή τη φορά είναι μία εταιρεία αυτή που υπονοεί ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν να παρκάρουν και αφήνουν το αυτοκίνητο όπου να’ναι. Μία διαφήμιση της Renault Βελγίου έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

«Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να αυτοσχεδιάζουμε όταν δεν βρίσκουμε θέση στάθμευσης. Όμως αφήνουμε πάντα τον αριθμό του τηλεφώνου μας αν βρούμε ένα κομμάτι χαρτί για να το γράψουμε. Για αυτό το λόγο το νέο Renault Twingo προσφέρει τη λύση “συγγνώμη που άφησα εδώ το αυτοκίνητο”. Μικρές κάρτες που σας κάνουν να φαίνεστε συμπαθής ακόμη και αν έχετε σταθμεύσει αντικανονικά», αναφέρεται στο video.

Οι κάρτες αναφέρουν δικαιολογίες του στιλ «μην πάρετε το αυτοκίνητο, φοράω ψηλοτάκουνα», ή «συγγνώμη, αλλά καθώς είμαι πραγματικός κίνδυνος πίσω από το τιμόνι, προτίμησα να αφήσω το αυτοκίνητο εδώ». Μάλιστα το σποτάκι ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παραγγείλουν δωρεάν τις κάρτες στην ιστοσελίδα newtwingo.be.

Advertisement
Advertisement

Έκτοτε, η διαφήμιση απομακρύνθηκε από τη σελίδα της Renault Βελγίου στο youtube, όμως τη βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε. Πραγματική ή όχι, η συγκεκριμένη καμπάνια έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Βέλγιο και τη Γαλλία, καθώς θεωρεί τις γυναίκες ανίκανες να βρουν μία σωστή και νόμιμη θέση στάθμευσης.