Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Peugeot Vision Gran Turismo με 875 άλογα!

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Peugeot Vision Gran Turismo με 875 άλογα!

ΝΕΑ

Video: Peugeot Vision Gran Turismo με 875 άλογα!

ΝΕΑ

Έχετε δίκιο, ένα τέτοιο Peugeot είναι πολύ ωραίο για να είναι πραγματικό, καθώς προέρχεται από τον εικονικό κόσμο του Gran Turismo 6.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Σε μία άτυπη κόντρα έχει μετατραπεί το πασίγνωστο παιχνίδι για κονσόλες PlayStation με τις εταιρίες αυτοκινήτων να παρουσιάζουν συνεχώς νέα σούπερ μοντέλα που πρωταγωνιστούν στο Gran Turismo 6. Πιο πρόσφατο δείγμα είναι το Peugeot VGT που θα είναι διαθέσιμο προσεχώς για κατέβασμα σαν δωρεάν αναβάθμιση. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του εικονικού Peugeot το αμάξωμα ίσα που ξεπερνά το ένα μέτρο και από μόνο του δεν χρειάζεται καμία αεροδυναμική βελτίωση.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το φαντεζί αμάξωμα υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος V6 των 3,2 lt που αποδίδει 875 PS με την ισχύ να περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Το βάρος δεν ξεπερνά τα 875 kg δίνοντας μία ιδανική αναλογία ίππων ανά κιλό (1:1), ενώ οι τεράστιοι τροχοί εμπρός είναι 22 ιντσών και 23 πίσω με αεριζόμενα δισκόφρενα της Brembo διάστασης 380 mm και 337 mm αντίστοιχα. Όσο για το 0-100, αυτό πετυχαίνεται στο πιτς φυτίλι, σε μόλις 1,73 sec. Φυσικά, όλα αυτά στον εικονικό κόσμο της παιχνιδομηχανής της Sony.