Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Πέντε M235i ντριφτάρουν στο Κέιπ Τάουν

Ελλάδα 17:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Πέντε M235i ντριφτάρουν στο Κέιπ Τάουν

ΝΕΑ

Video: Πέντε M235i ντριφτάρουν στο Κέιπ Τάουν

ΝΕΑ

Μία εντυπωσιακή χορογραφία δημιούργησε η BMW στη Νότια Αφρική. Το «drift mob show» έλαβε χώρα σε κυκλικό κόμβο του Κέιπ Τάουν με πρωταγωνίστριες πέντε M235i Coupe και το θέαμα αντάμειψε όσους βρέθηκαν εκεί για να το παρακολουθήσουν. Πίσω από το τιμόνι κάθισαν πέντε διάσημοι ντρίφτερ, όπως ο Νεοζηλανδός Rhys Millen και ο Ιάπωνας Dai Yoshihara.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το ζητούμενο δεν ήταν βέβαια μόνο να γίνουν οι εντυπωσιακές «φιγούρες» αλλά και να αποδωθούν σωστά στο video που αναρτήθηκε στο κανάλι της BMW στο youtube. Για αυτή την αποστολή επιστρατεύτηκε κινηματογραφικό πλήρωμα από το Χόλιγουντ, με επικεφαλής τον ειδικό σε ανάλογες σκηνές Mic Rodgers.

H πισωκίνητη M235i εφοδιάζεται με τον 6κύλινδρο σε σειρά turbo χωρητικότητας 3 lt. Αποδίδει ισχύ 326 PS και ροπή 45,9 kgm (εμφανίζεται στις 1.300 rpm και διατηρείται μέχρι τις 4.500 rpm). Προσφέρεται επιλογή συστήματος μετάδοσης, ανάμεσα στο 6άρι μηχανικό και το 8τάχυτο αυτόματο Steptronic. Στην πρώτη περίπτωση η διαδικασία 0-100 διαρκεί 5 sec και στη δεύτερη 4,8. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Και για όσους αναρωτιούνται για κατανάλωση – ρύπους, είναι 8,1 lt/100 km (7,6 lt. με το Steptronic) και 189 g/km (176).

Advertisement
Advertisement

*Στο τέλος του video μπορείτε να δείτε και πλάνα από τα γυρίσματα