Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: O σχεδιασμός του Adam S

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: O σχεδιασμός του Adam S

ΝΕΑ

Video: O σχεδιασμός του Adam S

ΝΕΑ

Η Opel παρουσιάζει στην 84η Έκθεση της Γενεύης την πιο «ανήσυχη» έκδοση του Adam, που τιτλοφορείται «S» και προσφέρει 150 PS!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ισχύς που προέρχεται από τον εξελιγμένο 1400άρη Turbo κινητήρα της Opel, που προσφέρει ροπή της τάξης των 22.4 kgm και τελική ταχύτητα 220 km/h.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, ο επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού της γερμανικής μάρκας, Niels Loeb, περιγράφει το νέο, σπορ μίνι της. Από τη μαύρη γυαλιστερή επιφάνεια και τις οπές στο κάτω μέρος του πρόσθιο προφθλακτήρα μέχρι τη διχρωμία του αμαξώματος. Από τις 18άρες ζάντες και τις κόκκινες δαγκάνες στους δίσκους φρένων (που συναντάμε και στους τέσσερις τροχούς) μέχρι το λογότυπο «Adam S» στο πλάι του οχήματος και την πίσω αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Τέλος ο Loeb περνάει και στο εσωτερικό του δυναμικού Opel Adam S, τονίζοντας τις χρωματικές αντιθέσεις, το δερμάτινο τιμόνι (πακέτο με το λεβιέ ταχυτήτων και το χειρόφρενο) αλλά και τα σπορ Recaro καθίσματα.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο σχεδιαστής της μάρκας από το Ράσελχαϊμ: «είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στον οδηγό την αίσθηση πως οδηγεί ένα rally car, στο δρόμο».

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για το Opel Adam S, πατώντας εδώ.