Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το νέο Micra έρχεται να συναρπάσει

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το νέο Micra έρχεται να συναρπάσει

ΝΕΑ

Video: Το νέο Micra έρχεται να συναρπάσει

ΝΕΑ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μήνες, το σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού θα αποτελέσει το χώρο αποκάλυψης της νέας γενιάς του ιαπωνικού σουπερμίνι. Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα ένα video-teaser, από το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τμήματα του νέου Micra. Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από τη γνώριμη μάσκα σε σχήμα V, τα μικρά φωτιστικά σώματα και τις έντονες ακμές στο καπό, ενώ τα πίσω φώτα εξέχουν του αμαξώματος, σε στιλ… Juke.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το νέο Micra θα κατασκευάζεται από τα τέλη του 2016 στο εργοστάσιο της Renault, στο Φλιν της Γαλλίας και δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό μοντέλο, από πλευράς διαστάσεων, ποιότητας κατασκευής, εξοπλισμού ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Η Nissan συνοδεύει το σύντομο video με τον τίτλο «Η επανάσταση έρχεται».

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 0.9 της Renault (δεν αποκλείεται και στην έκδοση TCe με 110 ίππους, όπως στο Twingo GT), τον 1.2 βενζίνης και το γνωστό 1.5 diesel. Όσο για το λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά, αυτό αναμένεται να γίνει τους πρώτους μήνες του 2017.

Advertisement
Advertisement