Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Mustang GT350 με 1.000 ίππους & κολασμένο ήχο

Ελλάδα 9:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Mustang GT350 με 1.000 ίππους & κολασμένο ήχο

ΝΕΑ

Video: Mustang GT350 με 1.000 ίππους & κολασμένο ήχο

ΝΕΑ

Ακούστε τον V8 κινητήρα της Ford Mustang GT350 στο βίντεο που ακολουθεί ύστερα από την περιποίηση που δέχτηκε το κουπέ της Ford από την Hennessey και νιώστε και εσείς το ίδιο ρίγος αλλά και τον πόθο να την κάνετε δική σας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι αμερικάνικοι V8 κινητήρες έχουν ποτίσει τον εγκέφαλό μας με τον χαρακτηριστικό και εθιστικό τους ήχο που μας έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τις ταινίες όταν ήμασταν παιδιά. Ένα τέτοιο σύγχρονο βέβαια κινητήρα με απολαυστικό ήχο έχει και η Ford Mustang GT350 και GT350R.

Βάλτε τώρα στο παιχνίδι και την αμερικάνικη εταιρία βελτιώσεων Hennessey Performance και ανακαλύψτε πως ένας τέτοιος κινητήρας μπορεί να αποκτήσει ένα εξίσου εντυπωσιακό αλλά ελαφρώς διαφορετικό soundtrack που θα μπορούσε να προέρχεται από τον κάτω κόσμο.

Η Hennessey Performance βέβαια δεν ασχολήθηκε μόνο με την ακουστική της Mustang αλλά πήγε το έργο πολύ παραπέρα προσφέροντας μία βελτίωση για τους πλέον απαιτητικούς. Στον V8 των 5,2 λίτρων τοποθετήθηκαν όχι ένα αλλά δύο turbo και πέρα από αυτό δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες της έκδοσης HPE1000, όπως αποκαλείται, λόγω των 1.000 ίππων που παράγει πλέον ο κινητήρας. Η στάνταρ εξάτμιση φυσικά αποτελεί επίσης παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Δείτε και ακούστε και εσείς την τελευταία δημιουργία της Hennessey Performance στο βίντεο που ακολουθεί.