Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: ΜΙΝΙ με 5 πόρτες. Είναι λογικό;

Ελλάδα 5:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: ΜΙΝΙ με 5 πόρτες. Είναι λογικό;

ΝΕΑ

Video: ΜΙΝΙ με 5 πόρτες. Είναι λογικό;

ΝΕΑ

Μπορεί οι φανατικοί φίλοι του θρυλικού βρετανικού μοντέλου να αντιδρούν, όμως η σύγχρονη τάση στην αυτοκίνηση δε γνωρίζει συναισθηματισμούς. Η ΜΙΝΙ διευρύνει εδώ και χρόνια τη γκάμα της, ώστε να μην χάνει πελάτες που για πρακτικούς λόγους θα επέλεγαν άλλο αυτοκίνητο. Ακόμη και στο προωθητικό video του νέου ΜΙΝΙ, το σενάριο θέλει τον οδηγό να μπερδεύεται και να ανοίγει την πίσω πόρτα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι δύο πίσω πόρτες έχουν προστεθεί καθώς το αμάξωμα μεγάλωσε κατά περίπου 15 cm, φθάνοντας σε μήκος τα 4 m. Μακρύτερο κατά 7 cm είναι το μεταξόνιο (στα 2,57 m), διευκολύνοντας τους τρεις επιβάτες της πίσω σειράς. Το πλάτος είναι ίδιο (1,727 m), ενώ το ύψος είναι ελαφρά αυξημένο (1,425 m). Θα περιμένουμε να δούμε από κοντά το 5θυρο ΜΙΝΙ για να διαπιστώσουμε πόσο άνετα φιλοξενείται ο μεσαίος πίσω επιβάτες. Το πορτμπαγκάζ έχει όγκο 278 lt, 67 περισσότερα από αυτόν του τρίθυρου ΜΙΝΙ.

Όλες τις λεπτομέρειες για τις διαθέσιμες εκδόσεις (κινητήρες, επιδόσεις, κατανάλωση κλπ) μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement