Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το μικρό Jeep κάνει ακόμη και καγιάκ!

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το μικρό Jeep κάνει ακόμη και καγιάκ!

ΝΕΑ

Video: Το μικρό Jeep κάνει ακόμη και καγιάκ!

ΝΕΑ

Το Renegade, ειδικά στην κορυφαία έκδοση Trailhawk, είναι ένα από τα πιο ικανά – αν όχι το πιο ικανό – off road μοντέλο στην κατηγορία των μικρών SUV. Η Jeep Μ. Βρετανίας το υπέβαλε σε μία μοναδική δοκιμασία για να παρουσιάσει τις δυνατότητές του. Δεν το έβαλε να περάσει από λάσπες ή να αναρριχηθεί σε κακοτράχαλο έδαφος. Η αποστολή του ήταν η ολυμπιακών προδιαγραφών διαδρομή κανόε καγιάκ σλάλομ στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Πίσω από το τιμόνι κάθισε η Αimee Fuller, Βρετανίδα αθλήτρια του snowboard με συμμετοχή σε ολυμπιακούς αγώνες, η οποία κλήθηκε να ολοκληρώσει τη διαδρομή των 250 m. με συνεχή ροή νερού που φθάνει τους 4 τόνους ανά sec! Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, το Autoone Jeep Renegade τα κατάφερε μια χαρά.

Η κορυφαία έκδοση Trailhawk εφοδιάζεται με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα MultiJet των 170 PS, το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τη μόνιμη τετρακίνηση Active Drive Low της Jeep. Το συγκεκριμένο σύστημα 4×4 προσφέρει επιπλέον δυνατότητες off road χάρη στη διαφορετική χαρτογράφηση του κιβωτίου, στο Hill Descent Control και στην επιλογή Low για υποπολλαπλασιασμό της τελικής σχέσης μετάδοσης (20:1).

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Jeep Selec-Terrain έχει 5 ρυθμίσεις (Auto, Snow, Sand, Mud, Rock), μία για κάθε πιθανό και απίθανο έδαφος. Και δεν είναι μόνο αυτά. Η απόσταση των 21 cm από το έδαφος, η ροπή των 35,7 kgm του diesel, οι μεγάλες γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης (καλύτερες και από του νέου Cherokee) και τα ελαστικά Mud & Snow «στέλνουν» πολύ μακριά τα όρια του Renegade.