Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μία Aventador στο Μονακό

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Μία Aventador στο Μονακό

ΝΕΑ

Video: Μία Aventador στο Μονακό

ΝΕΑ

Η Hamann Limited «περιποιήθηκε» μία Lamborghini Aventador και την άφησε να «ουρλιάζει» στους δρόμους του Μόντε Κάρλο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για ένα μοντέλο που στη συγκεκριμένη έκδοση, το είδαμε πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Η Γερμανική εταιρεία βελτιώσεων που μετράει σχεδόν τρεις δεκαετίες ζωής, έχει εδώ και χρόνια επεκταθεί και στον τομέα των ιταλικών supercars και η συγκεκριμένη Aventador είναι ένα από τα τελευταία της project.

Τι διαφορετικό έχει; Είναι πιο ισχυρή κατά 60 PS, με τις επεμβάσεις στον V12 6.5 lt να ανεβάζουν τη συνολική ιπποδύναμη στα 760 PS! Πατάει σε τροχούς 20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω ενώ αισθητικά, είναι βαμμένη σε ματ γκρι χρώμα που η Hamann βαφτίσει ως «Stealth Grey», με αντιθέσει σε ανοιχτό πράσινο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες από ανθρακονήματα συναντώνται σε κάθε άκρη του οχήματος ενώ νέα είναι και η μεγάλη πίσω αεροτομή. Στο video αυτό λοιπόν που έχει γίνει σε συνεργασία με τον «συνήθη ύποπτο» χρήστη του youtube, Marchettino, μπορείτε να δείτε τη νέα Aventador της Hamann στους δρόμους του πριγκιπάτου του Μονακό, εν μέσω της μεταμόρφωσής τους ενόψει του Grand Prix της Formula 1 που διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα.