Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μαγική συνταγή!

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Μαγική συνταγή!

ΝΕΑ

Video: Μαγική συνταγή!

ΝΕΑ

Έχεις 580 ίππους έτοιμους να καλπάσουν κάθε φορά που πιέζεις το πόδι στο δεξί πεντάλ. Με κίνηση στους πίσω τροχούς και χωρίς οροφή πάνω από το κεφάλι σου. Προσθέτεις και το σήμα της Lamborghini στη μάσκα και έχεις όλα τα συστατικά για κάτι το… εκρηκτικό. Αρκεί βέβαια να μπορείς να διαθέσεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση της Huracan RWD (Rear Wheel Drive) Spyder αλλά και τα… χέρια για να την ελέγξεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Αλλαγή στον κινητήρα δεν υπάρχει σε σχέση με την έκδοση που συνδυάζει το coupe αμάξωμα της Huracan με κίνηση πίσω. Ο ατμοσφαιρικός 5.2 V10 αποδίδει 580 ίππους και 55,1 kgm ροπής, η περνά στους πίσω τροχούς μέσω του 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη LDF. Το ανοικτό supercar με την υφασμάτινη οροφή ζυγίζει 1.509 kg, επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,6 sec και ακινητοποιείται από τα 100 km/h σε 31,9 m.

Η έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς διαφέρει και οπτικά από την τετρακίνητη Spyder, καθώς φέρει διαφορετικές εισαγωγές αέρα μπροστά και πίσω γρίλια. Οι τροχοί των 19 ιντσών πατούν σε ελαστικά Pirelli PZero, ειδικά σχεδιασμένα για την πισωκίνητη Huracan.

Advertisement
Advertisement