Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ξενάγηση στο νέο Hyundai i10

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ξενάγηση στο νέο Hyundai i10

ΝΕΑ

Video: Ξενάγηση στο νέο Hyundai i10

ΝΕΑ

Η ενδιαφέρουσα νέα «είσοδος» στην κατηγορία Α είναι αυτή του νέου Hyundai i10. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πόλης που θέτει τα στάνταρ σε αρκετούς τομείς. Μέσω ενός τρίλεπτου video, η Hyundai παρουσιάζει αναλυτικά το νέο της μοντέλο το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στον Ιανουάριο.

Advertisement
Advertisement

Η έλευσή του στην Ελλάδα θα καθυστερήσει λίγο, καθώς – σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr – θα το δούμε στα μέρη μας τον Μάρτιο. Οι τιμές πώλησης δεν έχουν καθοριστεί ακόμη, αλλά αναμένεται να είναι ελαφρώς υψηλότερες από αυτές του απερχόμενου μοντέλου. Το i10 μεγάλωσε σε διαστάσεις (μήκος 3,66 m και πλάτος 1,66 m) προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους. Στα πίσω καθίσματα θα βολευτούν δύο επιβάτες, έχοντας αρκετό «αέρα» για τα γόνατα και τα κεφάλια τους. Το πορτμπαγκάζ διαθέτει χωρητικότητα 252 lt., κορυφαία τιμή στο segment A.

Το νέο μικρό της Hyundai διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης, μέλη της οικογένειας Kappa. Βασικός είναι ο 3κύλινδρος 1.0 με απόδοση 66 PS, ενώ ακολουθεί ο 4κύλινδρος 1.2 με 87 PS. Ο πρώτος δεν θα έρθει στη χώρα μας, παρά μόνο στην έκδοση με υγραέριο (LPG) που εμφανίζει μέγιστη ισχύ 67 PS.

Πριν λίγους μήνες το NewsAuto.gr οδήγησε το αυτοκίνητο πόλης της Hyundai στη Σαρδηνία και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τις αναλυτικές εντυπώσεις μας.

Advertisement
Advertisement