Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Κόντρα McLaren F1 vs 650S vs Civic Sport

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Κόντρα McLaren F1 vs 650S vs Civic Sport

ΝΕΑ

Video: Κόντρα McLaren F1 vs 650S vs Civic Sport

ΝΕΑ

Ένα εντυπωσιακό video λήψης 360 μοιρών έδωσε στη δημοσιότητα η Esso, που αποτελεί συνεργάτη της ομάδας Formula 1 της McLaren.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Η ιδέα δεν είναι καινούρια -κάθε άλλο- όμως η δυνατότητα να στρέψετε εσείς την κάμερα προς όποια κατεύθυνση θέλετε, είναι ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο. Πεδίο… μάχης είναι το σιρκουί του Σίλβερστοουν και «μονομάχοι» ένα Honda Civic Sport, μία McLaren 650S και η περυσινή McLaren MP4-29.

Θεωρητικά (τουλάχιστον σύμφωνα με το… σενάριο) στο τιμόνι του μονοθεσίου βρίσκεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 του 2009, Jenson Button. Στο τιμόνι του σπορ μοντέλου της McLaren Automotive βρίσκεται ο περυσινός teammate του, Kevin Magnussen, ενώ στο καυτό ιαπωνικό hatch ο ανερχόμενος δοκιμαστής της ομάδας, Stoffel Vandoorne.

Advertisement
Advertisement

Η εκκίνηση δίνεται στο σημείο του σιρκουί του Νορθάμπτονσαϊρ όπου βρισκόταν μέχρι και το 2010, στη μικρή δηλαδή ευθεία πριν από τη στροφή «Copse» και ο τερματισμός στο σημείο που σηματοδοτεί την έναρξη και το φινάλε των αγώνων από το 2011 και μετά.

Τα επιβατικά οχήματα ξεκινούν με προβάδισμα 15 δευτερολέπτων αλλά η MP4-29 χρειάζεται μόλις 21 δευτερόλεπτα για να πιάσει το Civic και 47 για να περάσει, στο νήμα, την 650S που εφοδιάζεται με ισάριθμα άλογα.

Το video ολοκληρώνεται με εντυπωσιακά ντόνατ και καμένο λάστιχο στην πίστα. Περισσότερα πατώντας play!

Advertisement

Σημείωση: Για να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα λήψης 360 μοιρών, πρέπει να προβάλλετε το video είτε σε συσκευή Android/iOS, είτε στον υπολογιστή μέσω Google Chrome.

Advertisement