Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Κλειδί Ford εναντίον κινητού

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Κλειδί Ford εναντίον κινητού

ΝΕΑ

Video: Κλειδί Ford εναντίον κινητού

ΝΕΑ

Όσο πιο εξελιγμένη είναι μία φορητή συσκευή τόσο πιο ευαίσθητη είναι. Η Ford επιδεικνύει την αντοχή του κλειδιού του επαγγελματικού Transit, συγκρίνοντάς το με ένα κινητό τηλέφωνο. Το νέο κλειδί του Transit έχει σχεδιαστεί να αντέχει τις… κακουχίες στο οποίο ενδέχεται να το υποβάλει ακούσια ο επαγγελματίας. Συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και αν πέσει μέσα στο νερό για 30 λεπτά, πάνω σε τσιμέντο από μεγάλο ύψος 50 φορές, ή εκτεθεί σε ακραίες θερμοκρασίες, από +60 έως -20 βαθμούς Κελσίου.

Advertisement
Advertisement

Εμφανισιακά θυμίζει κλασσικό αναδιπλούμενο κλειδί με τηλεχειρισμό. Ωστόσο για να είναι απόλυτα αδιάβροχο, είναι μόνιμα στεγανοποιημένο με συγκόλληση μέσω τριβής των δύο πλαστικών τμημάτων του. Το εσωτερικό του κλειδιού είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να αντέχει τη συνήθη καταπόνηση στους χώρους εργασίας, ενώ είναι εφοδιασμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φορτίζεται όποτε το κλειδί τοποθετείται στην ανάφλεξη. Με τον τρόπο αυτό δεν αποφορτίζεται ποτέ.

«Οι πελάτες μας θέλουν ένα κλειδί το οποίο να μπορεί να αντέχει τη σκληρή χρήση σε εργοτάξια και δραστηριότητες διανομών», δήλωσε ο Jonathan Allan, electrical engineering supervisor, της Ford Ευρώπης. «Ενώ ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί κάποιες φορές να σας απογοητεύσει, η Ford φρόντισε οι οδηγοί του Transit να έχουν ένα κλειδί τόσο ανθεκτικό όσο το όχημά τους».

Advertisement
Advertisement