Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ήρθε και… Ελλάδα με το 208 ο Djokovic

Ελλάδα 18:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ήρθε και… Ελλάδα με το 208 ο Djokovic

ΝΕΑ

Video: Ήρθε και… Ελλάδα με το 208 ο Djokovic

ΝΕΑ

Ο σπουδαίος τενίστας Novak Djokovic αποτελεί διεθνή πρεσβευτή της Peugeot και οι Γάλλοι στηρίζουν τις διαφημιστικές καμπάνιες πάνω του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τον είδαμε πρόσφατα στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου 508 (περισσότερα πατώντας εδώ), τον είδαμε όμως και να… κυνηγά μπαλάκια στο παγκόσμιο τηλεοπτικό σποτ για το 208.Την εκδοχή του για τη χώρα αποκάλυψε η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας και μπορείτε να τη δείτε πατώντας play.

Πρέπει να σημειωθεί πως η συνεργασία της Peugeot με τον Σέρβο που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αποτελεί συνέχεια μίας σχέσης τριών δεκαετιών της μάρκας με το σπορ.

Advertisement
Advertisement

Το 208 διατίθεται στη χώρα μας με 7 κινητήρες (4 βενζίνης και 3 πετρελαίου), σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις, με την με τη σπορ εκδοχή GTi στην κορυφή της γκάμας του. Η τιμή του ξεκινάει από 10.290€ (κινητήρες βενζίνης) και από 11.990€ (κινητήρες πετρελαίου), τιμές οι οποίες περιλαμβάνουν την εμπορική πολιτική της εταιρείας καθώς και το όφελος απόσυρσης.

Πρέπει να σημειωθεί πως η Peugeot προσφέρει τριετή επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης (από τα 2, στα 3 έτη) για όσους κάνουν δικό τους ένα αυτοκίνητό της μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Δείτε ολόκληρο το τηλεοπτικό σποτ για το 2008 με πρωταγωνιστή τον Djokovic, πατώντας εδώ.

Advertisement