Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Sesto Elemento στο Need For Speed

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Sesto Elemento στο Need For Speed

ΝΕΑ

Video: Η Sesto Elemento στο Need For Speed

ΝΕΑ

Αν δεν έχετε δει ακόμα την ταινία που είναι εμπνευσμένη από το γνωστό video game, έχουμε για εσάς έναν λόγο να το κάνετε.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στη λίστα των supercars που συμμετέχουν στην πολύ-διαφημισμένη ταινία «Need For Speed», βρίσκεται και μία μαύρη, κακιά, Lamborghini Sesto Elemento. Η ιταλική μάρκα, δημοσιοποίησε μάλιστα πριν την πρεμιέρα της ταινίας που παίζεται ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Μόνο 15 δευτερόλεπτα αρκούν για να τραβήξουν την προσοχή κάθε λάτρη της αυτοκίνησης. Δεν βλέπεις άλλωστε εύκολα το συγκεκριμένο τέκνο της Σαντ’ Άγκατα που βγήκε σε μόλις 20 κομμάτια. Διαθέτει το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης της Lamborghini και παίρνει ώθηση από τον V10 5.2 λίτρων κινητήρα απόδοσης 570 αλόγων. Η τελική ταχύτητα της είναι στα 320 χιλιόμετρα την ώρα ενώ η επιτάχυνση 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2.5 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη Sesto Elemento, στην ταινία της DreamWorks Studios εμφανίζονται κι άλλα μοντέλα… πόθος, όπως οι Bugatti Veyron, McLaren P1, Nissan GT-R, Ford Mustang, Koenigsegg Agera-R, Lexus LFA, Ferrari F12berlinetta κ.α.

Εκτός από τους τετράτροχους πρωταγωνιστές, το cast περιλαμβάνει τους Aaron Paul (Braking Bad), Dominic Cooper (Captain America), Imogen Poots (28 Εβδομάδες Μετά) κ.α.

Advertisement

Όσο για το… σενάριο, μη περιμένετε εμπνεύσεις για Όσκαρ: «Οργισμένοι αστυνομικοί εναντίων ανεξέλεγκτων παραβατών, συναγωνίζονται για μια θέση στο πάνθεον της υπεράνθρωπης ταχύτητας, ενώ το ταξίδι μας μέσα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του πλανήτη εμπλουτίζεται με ανείπωτη οργή και διάθεση για εκδίκηση».

Δείτε το trailer της ταινίας «Need For Speed» πατώντας εδώ.

Advertisement