Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η γέννηση του Lexus LC500

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η γέννηση του Lexus LC500

ΝΕΑ

Video: Η γέννηση του Lexus LC500

ΝΕΑ

Τη σχεδιαστική συγγένεια του νέου coupe επιδόσεων με το πρωτότυπο από το οποίο προέρχεται, τονίζει στο πρώτο video του LC500 η Lexus. Το LF-LC Concept είχε παρουσιαστεί το 2012 στο Ντιτρόιτ και τέσσερα χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε στην ίδια τοποθεσία το μοντέλο παραγωγής. Το LC500 δεν αναμένεται πάντως να κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική πριν τις αρχές του 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το LC έχει μήκος 4,76 m. που βασίζεται στη νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας. Εντυπωσιάζει με τη σχεδίασή του, όπου κυριαρχούν οι έντονες ακμές, τα διαστημικά φωτιστικά σώματα και οι τεράστιοι τροχοί των 21 ιντσών. Το σπορ coupe έχει εσωτερικό 2+2 θέσεων, το οποίο είναι καλυμμένο σε κάθε σημείο του από δέρμα σουέντ. Δύναμη δίνει ο ατμοσφαιρικός 5.0 V8 με 473 ίππους, ο οποίος στέλνει τη ροπή του στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μελλοντικά θα λανσαριστεί υβριδική έκδοση του μεγάλου πολυτελούς coupe αλλά και μία ακόμη πιο άγρια σε εμφάνιση και επιδόσεις, με το γράμμα «F» να ακολουθεί το LC.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα για το Lexus LC500 μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.