Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι 5 καλύτερες σκηνές καταδίωξης του 2015

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Οι 5 καλύτερες σκηνές καταδίωξης του 2015

ΝΕΑ

Video: Οι 5 καλύτερες σκηνές καταδίωξης του 2015

ΝΕΑ

Μπορεί στις γυναίκες να αρέσουν τα δακρύβρεχτα σενάρια, όμως – μεταξύ μας – αν δεν υπάρχει πιστολίδι και καταδίωξη με τέρμα τα γκάζια, η ταινία λογίζεται ως «μη γενόμενη». Και το 2015 ήταν γεμάτο με ταινίες δράσης όπου είχαν τουλάχιστον μία σκηνή κυνηγητού με γρήγορα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Διαλέξαμε τις πέντε καλύτερες καταδιώξεις και τις παρουσιάζουμε από το 5 έως την κορυφή, έτσι όπως τις ψηφίσαμε στο NewsAuto.gr.

5. FAST & FURIOUS 7
Στην έβδομη ταινία ο Dominic Toretto , κατά κόσμον Vin Diesel, καταδιώκει με μία Plymouth Road Runner τον κακό Deckard Shaw (τον υποδύεται ο Jason Statham), ο οποίος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μίας Maserati Ghibli.

Advertisement
Advertisement

4. TRANSPORTER REFUELED
Στην τέταρτη ταινία της σειράς, ο ρόλος του Frank Martin περνά από τα χέρια του Jason Statham σε αυτά του Ed Skrein. Ο 32χρονος Βρετανός κάθεται πίσω από το τιμόνι του Audi S8 προκειμένου να ξεφύγει από όσους τον καταδιώκουν.

Advertisement

3. HITMAN: AGENT 47
Η ταινία δράσης αποτελεί μεταφορά του γνωστού video game. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ανίκητου πράκτορα έχει αναλάβει ο Βρετανός ηθοποιό Rupert Friend, τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε ως Peter Quinn στη βραβευμένη σειρά Homeland. Εκτός από εκτελεστής είναι και δεινός οδηγός, όπως φαίνεται στη σκηνή καταδίωξης με το κόκκινο Audi RS7, το οποίο τα καταφέρνει απέναντι στην Mercedes G-Class.

Advertisement

2. 007: SPECTRE
Καλύτερη σκηνή καταδίωξης στη νέα ταινία του Βρετανού μυστικού πράκτορα είναι αυτή όπου η Jaguar C-X75 του κακού Hinx κυνηγά την Aston Martin DB10 στους δρόμους της νυχτερινής Ρώμης. Ο Daniel Craig στο τέλος αφήνει το αυτοκίνητό του να… βουτήξει στα νερά του Τίβερη.

1. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
Ο Tom Cruise υποδύεται για μία ακόμη φορά τον πράκτορα Ethan Hunt. Οδηγώντας την BMW M3 προσπαθεί να ξεφύγει από τους… κακούς. Στο τέλος καταστρέφει το σπορ γερμανικό sedan.

Advertisement

Και για το τέλος, αφήσαμε ως bonus εκτός συναγωνισμού, μία σκηνή καταδίωξης από την ταινία Κωδικό Όνομα: U.N.C.L.E., η υπόθεση της οποίας διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’60.