Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: H Mercedes-Benz GLC σε κοινή θέα

Ελλάδα 6:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: H Mercedes-Benz GLC σε κοινή θέα

ΝΕΑ

Video: H Mercedes-Benz GLC σε κοινή θέα

ΝΕΑ

Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε ένα στόλο από πρωτότυπες GLC να περνούν από τις τελευταίες δοκιμές πριν την επίσημη πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Νωρίτερα στις 17 Ιουνίου θα προηγηθεί η διαδικτυακή επίσημη παρουσίαση της νέας GLC που θα αντικαταστήσει την GLK. Στο βίντεο διακρίνεται η βασική σιλουέτα του νέου SUV της Mercedes-Benz που θα τοποθετείται πάνω από την GLA, με τις πωλήσεις στις διάφορες ευρωπαϊκές αγορές να ξεκινούν από το φθινόπωρο και έπειτα. Μάλιστα, στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται σε κοινή θέα το εσωτερικό που είναι πανομοιότυπο με εκείνο της C-Class.

Άλλωστε, η GLC βασίζεται πάνω στην γερμανική λιμουζίνα από την οποία θα προκύψουν οι εκδόσεις κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αντίστοιχα σε συνδυασμό με τα κιβώτια ταχυτήτων. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η Mercedes-AMG GLC 63 και κάτω από το καπό ο πολυφορεμένος πλέον V8 χωρητικότητας 4,0 lt. Σχεδιαστικά το εμπρός μέρος με την μάσκα με τις δύο γρίλιες παραπέμπει ελαφρώς στην S-Class, περισσότερα θα έχουμε να πούμε σε μερικές μέρες και όσο πλησιάζει η επίσημη παρουσίαση της νέας GLC.

Advertisement
Advertisement