Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video για τα 30 χρόνια NSX

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video για τα 30 χρόνια NSX

ΝΕΑ

Video για τα 30 χρόνια NSX

ΝΕΑ

Πριν 30 χρόνια, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο έκανε την εμφάνισή του το NSX με τα σήματα της Acura. Η επανεμφάνιση του μοντέλου φέτος θα έχει επετειακό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

 

Ήταν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο το 1989 που παρουσιάστηκε το πρωτότυπο του NSX από την Acura, τη θυγατρική της Honda με το πιο elegant εταιρικό προφίλ για τις ΗΠΑ. Φέτος, πάλι στην ίδια διοργάνωση, το νέο NSX θα κάνει την εμφάνισή του μαζί με το πρώτο μοντέλο, δίνοντας την ευκαιρία για μια απευθείας αντιπαράθεση των δύο μοντέλων που έχουν σημαντικό ειδικό βάρος για την εταιρεία, τόσο το πρώτο του 1989 όσο και το σημερινό αντίστοιχό του.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της επετείου αυτής, η εταιρεία ετοίμασε ένα πολύ ωραίο video με τα δύο μοντέλα μαζί. Είναι ένα video που αξίζει να δουν όλοι, όχι μόνο οι φίλοι της Ιαπωνικής μάρκας, μια και με τις εικόνες από τα δύο μοντέλα δίπλα- δίπλα, φαίνεται πολύ καθαρά η εξέλιξη του είδους sportscar για την Honda και την Acura. Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για το μοντέλο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Σικάγο, η εταιρεία ετοιμάζει μια special ημερίδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν και δημοσιογράφοι που έχουν με κάποιο τρόπο συνδεδεμένη την ιστορία τους στο χώρο με την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του αυτοκινήτου.

 

Advertisement