Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Ford GT οργιάζει στον Αρκτικό Κύκλο

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Ford GT οργιάζει στον Αρκτικό Κύκλο

ΝΕΑ

Video: Το Ford GT οργιάζει στον Αρκτικό Κύκλο

ΝΕΑ

Για έναν γνήσιο petrol head, το να παρακολουθήσει ένα 14λεπτο video με πρωταγωνιστή το νέο Ford GT, είναι must. Όταν όμως αυτό διαδραματίζεται στο εντυπωσιακό σκηνικό του Atlantic Ocean Road και της πίστας Arctic Circle Raceway, κανονικά θα έπρεπε να έχετε ήδη πατήσει play στο video που ακολουθεί!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για δοκιμή του evo.co.uk, με τον Steve Sutcliffe να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του επιβλητικού supercar του μισού και βάλε εκατομμυρίου. Σε κίτρινο χρώμα, το οδηγεί σε μαγευτικές σκανδιναβικές διαδρομές, ανάμεσα στις οποίες και ο «Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού».

Βρίσκεται στη Νορβηγία, έχει μήκος 8.3 χιλιομέτρων και ενώνει τα νησάκια που βρίσκονται ανάμεσα στις πόλεις Μόλντε και Κρίστιανσουντ. Και το πέρασμα από αυτόν οδηγεί στην πίστα του Αρκτικού Κύκλου που είναι η βορειότερη στον πλανήτη !

Advertisement
Advertisement

Έχει μήκος 3.753 μέτρα, πλάτος 11 έως 13 μέτρα, με τη μεγαλύτερη ευθεία της στα 493! Βρίσκεται 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, οι υψομετρικές διαφορές κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής είναι της τάξης των 31 μέτρων ενώ βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα νοτιότερα του Αρκτικού Κύκλου!

Ότι πρέπει για άφθονο παιχνίδι με το τέρας των 600+ ίππων που παίρνει ώθηση από Twin-Turbo EcoBoost V6 κινητήρα χωρητικότητας 3.5lt. Τα υπόλοιπα, πατώντας play…